Holešovská výzva nejednala s poslancem Bártou

08.11.2012 13:41

Představitel dávno mrtvých Věcí veřejných Vít Bárta na sebe opět upozornil, když si nasadil svou novou masku. Masku ochránce všech postižených současnou sociálně hospodářskou krizí a vládními škrty. Bárta se neohroženě postavil proti vládě. Proti té vládě, ve které seděl jako ministr a jeho spolustraníci hlasovali pro všechny vládní škrty. To, že se véčkaři ocitli v opozici, nebylo tím, že se v nich hnulo svědomí, ale že všichni doplatili na vnitřní špiclování, vzájemné nahrávání a Bártovo uplácení vlastních poslanců.

Véčkaři spadli do suterénu politického spektra republiky. Nulová podpora voličstva donutila Bártu ke kroku, který měl zachránit jejich neodvratný pád. Tento politický zkrachovalec se setkal s představiteli „Holešovské výzvy“. Píši záměrně v uvozovkách, protože Bárta jednal s falešnými představiteli této organizace. V podstatě spolu jednali dva podivuhodní partneři. Na straně jedné politik, který si kupoval vlastní lidi a jeho strana byla založena na penězích a státních zakázkách, a na straně druhé skupina, která se vydává za představitele organizace, která je ve skutečnosti registrovaná na někoho jiného.

Holešovskou výzvu zaregistrovali a řídí lidé, kteří chtějí vybudovat skutečnou protivládní platformu, sdružující občany, kteří jsou ohrožováni zločinnou vládní reformou. Je před námi hodně práce a rozhodně se nechceme zdržovat jednáním s těmi, kdo se spolupodíleli na současném ekonomickém marasmu. Rozhodně odmítáme snahy politických dobrodruhů, kteří si neustále ve své zmatenosti namlouvají, že mají něco, co v počátku svojí neschopností málem zahubili a vzkřísit to museli jiní, odpovědní.

Představitelé Holešovské výzvy nejednali s Vítem Bártou a v budoucnu rozhodně nehodláme vstupovat v jednání s někým, kdo se svojí politickou činností nadobro zdiskreditoval. Holešovská výzva je připravena vstoupit v jednání a ve spolupráci se všemi, komu záleží na osudu vlastní zemi a jsou ochotni proto něco udělat. Chceme provádět politicky odpovědnou a pro občany prospěšnou činnost. V tom nám rozhodně nepomohou Vít Bárta a podobní političtí kmotři.

 

Za občanské sdružení Holešovská výzva

 

Jiří Štěpánek, zmocněnec                           

                                                                                                   

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Holešovská výzva, o.s. Ciolkovského 853/1
Praha 6
161 00
+420603427704

Anketa

Přejete si mimořádné volby?

Ano (1 437)
88%

Ne (197)
12%

Celkový počet hlasů: 1634

TOPlist