Stanovisko Holešovské výzvy k výrokům na adresu sdružení

15.04.2012 16:05

Občanské sdružení Holešovská výzva (HV) se důrazně ohrazuje proti dnešním výrokům pana Popelky a dalších lidí z okruhu tzv. Holešovské výzvy, v němž útočí na občanské sdružení HV a označují jeho registraci u ministerstva vnitra jako podvod.

 
Holešovská výzva je řádně registrovaným občanským sdružením, které vzniklo na popud mnoha nespokojených občanů. Impulsem k tomuto kroku byla i velká dávka neschopnosti a amatérismu, jak se pan Popelka a jiní zástupci vyjadřovali v médiích a prezentovali náhledy na změny ve společnosti. Pan Popelka se tedy evidentně nemůže smířit se skutečností, že ho část občanů považovala za brzdu v kvalitní protirežimní práci a požadovala pevnou strukturu a řádnou registraci sdružení.
 
Občanské sdružení Holešovská výzva upozorňuje všechny organizace, působící jako Holešovská výzva, které dosud nekontaktovaly přípravný výbor HV, aby tak neprodleně učinily. Pokud bude docházet i nadále ke svévolnému zneužívání značky Holešovská výzva pány Popelkou a jinými, bude HV nucena v této souvislosti podat trestní oznámení za nekalou soutěž a parazitování na registrované značce.
 
Za občanské sdružení Holešovská výzva
 
Bc. Jiří Štěpánek, zmocněnec
 

Vyhledávání

Kontakt

Holešovská výzva, o.s. Ciolkovského 853/1
Praha 6
161 00
+420603427704

Anketa

Přejete si mimořádné volby?

Ano (1 437)
88%

Ne (197)
12%

Celkový počet hlasů: 1634

TOPlist