Holešovská výzva a krajské volby

07.07.2012 09:25

V současné hospodářsko - sociální krizi je nutné, aby všichni občané – zaměstnanci či drobní živnostníci - rozhodně manifestovali svůj nesouhlas s asociální politikou Nečasovy vlády. Je mnoho cest, které by vedly k odstranění parlamentní bandy, aby negativně neovlivňovala život našich občanů na generace daleko. Jen jediná cesta je správná. Je to cesta politická, cesta voleb.

V říjnu budou mít občané první šanci, jak vystavit účet vládě, která sype horním desetitisícům a ožebračuje dolních deset milionů. Krajské volby budou první možností ukázat občanský vzdor. Holešovská výzva vznikla jako platforma lidí, kterým není lhostejný osud vlastní země a chtějí s tím to něco dělat. Holešovská výzva chce skutečně pracovat na tom, aby zde nevládli lobbisté, makléřští spekulanti, uhlobaroni či straničtí kmotři, ovládající jednotlivé kraje. Rozhodně odmítáme zmatené výzvy na rušení politických stran či klást hlavní důraz na nošení placek či lepení protivládních samolepek. Ano, každé vyjádření nesouhlasu má smysl, ale my si musíme uvědomit jednu věc: My nesmíme mít přání, my musíme mít cíl!

A tím cílem je svržení této vlády. Dosáhneme toho tím, že budeme podporovat politický subjekt, který dokázal, že se nebojí a jde za svým cílem neohroženě mnoho let. Představitelé Holešovické výzvy přijali nabídku Dělnické strany sociální spravedlnosti, aby kandidovali na kandidátkách v krajských volbách. Mnoho představitelů Holešovské výzvy zaujme přední místa na dělnických kandidátkách v krajích.

Pro Holešovskou výzvu jsou krajské volby vidlemi, kterými se vykydají krajská zastupitelstva. K tomu, ale potřebujeme pomoc všech občanů, kteří jsou nespokojeni s daným stavem a chtějí změnu. My nabízíme konkrétní politickou práci, která nebude posléze znehodnocena politickým kramařením či zákulisními dohodami. Co říkáme před volbami, budeme říkat i po volbách.

Podporovat Holešovskou výzvu, znamená volit kandidátku Dělnické strany sociální spravedlnosti v krajských volbách 2012.

Jiří Štěpánek, zmocněnec HV

Vyhledávání

Kontakt

Holešovská výzva, o.s. Ciolkovského 853/1
Praha 6
161 00
+420603427704

Anketa

Přejete si mimořádné volby?

Ano (1 437)
88%

Ne (197)
12%

Celkový počet hlasů: 1634

TOPlist