Pane Machu, nemluvte za Holešovskou výzvu!

10.04.2012 11:18

Podle předsedy proklausovské strany Svobodných Petra Macha „vyšumí“ Holešovská výzva do ztracena a „nedotáhne svůj projekt“, protože prý nemá „žádný smysluplný program“.  Podle pana Macha má naději na úspěch pouze politická strana, která se uchází o hlasy voličů. Uvedl to v rozhovoru pro server Parlamentní listy.

 
Holešovská výzva vyzývá touto cestou předsedu Svobodných, aby neplánoval budoucnost naší iniciativě a raději se věnoval činnosti svého marginálního subjektu. Naše sdružení je v tomto směru naprosto soběstačné a nepotřebuje pochybné „proroky“.
 
Na konání voleb jsme připraveni a v tomto směru jsme již navázali jednání s představiteli některých opozičních politických stran. Nevylučujeme ani kandidaturu představitelů Holešovské výzvy v nadcházejících krajských volbách.
 
My svůj program máme – odstranění korupce a klientelismu z politického systému, nastolení svobodného a demokratického režimu, kde bude mít každý občan, bez ohledu na jeho názory a sociální postavení, šanci ovlivnit dění kolem sebe.
 
Přípravný výbor Holešovské výzvy

Vyhledávání

Kontakt

Holešovská výzva, o.s. Ciolkovského 853/1
Praha 6
161 00
+420603427704

Anketa

Přejete si mimořádné volby?

Ano (1 437)
88%

Ne (197)
12%

Celkový počet hlasů: 1634

TOPlist